Solitt Beheer, uw rentmeester

Verhuur zonder zorgen, zonder overbodige rompslomp, zonder vervelend gedoe met uw huurders. Dit kan door de dienst 'rentmeester' van Solitt Beheer. Geef uw verhuur in handen van professionals ter zake en u slaapt op uw beide oren. Verhuren was nog nooit zo eenvoudig!

Solitt Beheer, uw rentmeester
Besteedt u uw kostbare tijd liever aan iets anders dan aan de administratieve rompslomp die verhuring met zich mee brengt? Vergeet u al eens een indexatie of herinnering bij huurachterstand? Is het moeilijk om de steeds wijzigende huurwetgeving op te volgen? Of misschien blijft u liever discreet op de achtergrond bij discussies met huurders? Dan biedt uw rentmeester uw oplossing.

Expertise op maat
Het verhuren van één of meer onroerende goederen kan heel wat extra en vaak ook onverwachte taken met zich mee brengen. U hebt er niet altijd tijd of zin in, of het ontbreekt u aan de nodige kennis. Uw rentmeester neemt alle taken graag van u over. Door een jarenlange expertise, een professionele aanpak en met gebruik van de nieuwste software houden we voor u stevig de touwtjes in handen van uw verhuurde woning, woonblok, appartement of elk ander onroerend goed.

Financieel geen zorgen
Verhuren kan ook zonder financiële zorgen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u op tijd uw huurgeld krijgt. We brengen de diverse kosten, zoals syndicus en energie, in orde. Als specialist ter zake zorgen we ook voor de nodige indexaanpassingen van uw verhuurtarief. Ook sturen we indien nodig aanmaningen wanneer uw huurder niet op tijd betaalt. Wanbetalers krijgen bij onze rentmeester geen kans! Door een rendementsberekening int u een correct huurgeld op basis van wat uw onroerend goed waard is.


 

Administratieve ontlasting
Bij verhuren komt heel wat papierwerk kijken. Uw rentmeester maakt er voor u graag werk van. We maken alle juridische documenten in orde. Denk o.a. maar aan het huurcontract, de plaatsbeschrijving en de huurwaarborg. Verder waken we uiteraard ook over de goede naleving van het huurcontract. Dat gaat verder dan enkel het tijdig innen van de huurgelden. Ook bijvoorbeeld het verplicht periodiek onderhoud van installaties nemen wij als een goede huisvader ter harte. We houden ook de communicatie met uw huurders optimaal en bemiddelen bij disputen of schakelen indien nodig extern juridisch advies in.

Technisch alles in orde
Uw rentmeester verzorgt voor u ook het technische beheer van uw verhuurde onroerende goed. We lossen elk technisch defect op en doen jaarlijks een controlebezoek. Ook optimaliseren we zaken zoals de overname van huurcontracten, het onderhoud van de centrale verwarming en sanitair en de energiecontracten. Met uw volmacht volgen we zelfs kleine en grote werkzaamheden op. Elke maand houden we u op de hoogte van een stand van zaken in verband met uw verhuurd onroerend goed. Tot slot zijn we aanwezig bij verzekeringsexpertises en voorzien we een permanentiedienst, ook in het weekend.

Verhuurt ook u graag zonder kopzorgen? Neem dan contact op via rentmeester@solittbeheer.be voor een vrijblijvend gesprek over de vele voordelen van de dienst rentmeester van Solitt Beheer.

 

 

Alle info via info@solittbeheer.be

Ons kantoor